Vastgoedcoaching

4 goede redenen om een vastgoedcoach in te schakelen

Vastgoedcoaching is een nieuwe trend op de Vlaamse woningmarkt.  Steeds meer mensen doen een beroep op professionele begeleiding bij de aankoop of huur van een woning.  

Wij gingen op zoek naar hun drijfveren en kwamen tot de volgende situaties waarin typisch een beroep wordt gedaan op de diensten van een vastgoedcoach:

  1. Je bent dringend op zoek naar een geschikte woning om te kopen of te huren. Je bent in tijdsnood. Een vastgoedcoach helpt je om snel passende panden op te lijsten die voldoen aan jouw verwachtingen.
  2. Je hebt in het verleden al eens een foute vastgoedtransactie gemaakt met slechte gevolgen.  Je wil deze absoluut vermijden.  Je laat je daarom bijstaan door een professioneel vastgoedkenner.
  3. Je wil eerste keuze op de vastgoedmarkt.  Een vastgoedcoach heeft interne contacten met verschillende vastgoedkantoren.  Je wordt op deze manier eerder op de hoogte gebracht van nieuwe panden op de vastgoedmarkt (incl. stille verkoop).
  4. Je bent niet in de mogelijkheid om een geschikt pand te zoeken omwille van de afstand en wil daarom beroep doen op een vastgoedcoach.  Zij zal in jouw plaats op zoek gaan naar de woning die perfect aansluit bij jouw wensen.

Elke situatie is anders.  Daarom is de kostprijs van een vastgoedcoach afhankelijk van de gegeven opdracht.  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt onze werkwijze en Uw behoeften besproken.  Elke klant is immers anders.  Maar in ieder geval is het zo dat de vastgoedcoach zichzelf terugverdient.