Exclusief Vastgoed
Prachtig landhuis met 4 slpk en stalling op 9.243m2 in idyllisch kader

VERKOCHT

Adresgegevens zijn vertrouwelijk na het afronden van onze dienstverlening

Exclusief vastgoed in          :  Dit prachtig landhuis in een idyllisch kader werd in 1999 met de grootste zorg volledig heropgebouwd. Het is gelegen in een oase van rust op een immens perceel van 9.243m2 met zicht op uitgestrekte weilanden en in de onmiddellijke omgeving van natuurgebied. Hoewel volledig in het groen gelegen, bevindt dit landhuis zich op amper 10 minuten van de verbindingsweg Eindhoven-Hasselt en op 15 minuten van de Nederlandse grens.

Prachtig landhuis met 4 slpk en stalling op 9.243m2 in idyllisch kader

Gelijkvloers

Deze uniek gelegen woning beschikt over een luxueuze inkomhal met gastentoilet. Via de inkomhal bereiken we de ruime woonkamer met zicht op de prachtig ontworpen mezannine. De centraal geplaatste dubbelzijdige inbouwcasette verdeelt deze woonruimte in een gezellige eetkamer en sfeervolle salonruimte. Vanuit alle hoeken van de boerderij is er een prachtig uitzicht op de zorgvuldig ontworpen tuin met verschillende terrassen en vijverpartij.

De open keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een granieten werkblad, geïntegreerde vaatwasser, keramische kookplaat en inbouwoven. Op mooie zomerdagen verstrekt de vensterdeur toegang tot het gezellig ontworpen ontbijtterras.

Aansluitend bevindt zich een ruime was- en bergplaats met rechtstreekse toegang tot de dubbele inpandige garage met sectionale poort. Achter de inpandige garage is er tevens nog een werkatelier met ruime opbergmogelijkheden.

Ten slotte bevindt zich op het gelijkvloers ook de hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht over de weidse omgeving. De luxueuze en-suite badkamer beschikt over een ruim ligbad, douche en wastafel met inbouwmeubel.

Eerste verdieping

Via de stijlvol ontworpen trap komen we op de mezannine, waar zowel het kantoor als de bibliotheekhoek werden ondergebracht. De mezannine, blikvanger van dit vernieuwd landhuis, kijkt prachtig uit op de verschillende leefruimtes van de gelijkvloerse verdieping. Ze is bovendien volledig afgewerkt met op maat ontworpen inbouwkasten.

De ruime overloop staat in verbinding met drie slaapkamers, een badkamer met douche en enkelvoudige wastafel, separate toiletruimte en een extra opbergruimte.

Rondom de woning

De woning beschikt over een immense tuin met oprijlaan en diverse parkeermogelijkheden. De geautomatiseerde toegangspoort biedt bovendien de nodige privacy.

Rondom de boerderij bevinden zich verschillende terrassen met zicht op de aangeplante boomgaard en de paardenweide met mooi afgewerkte paardenstallingen.

Ideaal voor natuur- en paardenliefhebbers

Prachtig landhuis met 4 slpk en stalling op 9.243m2 in idyllisch kader